Lejlighed i Manhattan

• Flad Manhattan

Lejlighed i Manhattan

Arkitekter Ghiora Aharoni Design Studio i New York dekoreret lejligheden projekt i Manhattan buet egetræspaneler og sølv blad. Residence ligger i en gammel bygning i art deco-stil, hører til en i Beverly Hills, der ønskede at være et midlertidigt hjem i Chelsea lignede et kunstværk.

For visuelt forstørre værelses lejlighed, arkitekter nedrevet væggen og åbnede det rum, hvori de adskiller elementer er blevet møbler lavet på bestilling. På gulvet og på bundvæggen anvendt eg panel, medens den øvre halvdel af sølv lagt ark. Lejligheden er næsten ingen skarpe vinkler, og alle belysning er en tavs installation. Central enhed med opbevaring og en elektrisk pejs systemet adskiller opholdsstue fra soveværelset og spisestuen. For matteret glas dør designet badeværelse med en flimrende lys på fliserne. Fotos: Aviad Bar-Ness

Lejlighed i Manhattan Lejlighed i Manhattan Lejlighed i Manhattan Lejlighed i Manhattan Lejlighed i Manhattan Lejlighed i Manhattan Lejlighed i Manhattan Lejlighed i Manhattan Lejlighed i Manhattan Lejlighed i Manhattan

Kommentarer (2)